vanaf € 6,80

DKT In-Ear hoofdtelefoon met handig duurzaam opbergetui

DUURZAME KEUZE


vanaf € 1,75

Budgetline In Ear telefoon met opbergdoosje diverse kleuren

ANC € 34,50

Draadloze Oordopjes met Active Noise Cancelling

vanaf € 4,98

Budget In ear met microfoon zwart

vanaf € 4,95

Budget In ear met microfoon rood

vanaf € 4,95

Budget In ear met microfoon blauw

vanaf € 4,95

Budget In ear met microfoon wit

Als je op zoek bent naar duurzame en betrouwbare on-ear koptelefoons voor gebruik in de schoolklas, dan zijn de DKT Eduline koptelefoons de ideale keuze. Deze koptelefoons zijn speciaal ontworpen voor leerlinggebruik en zijn het meest leerlingbestendige product van deze tijd.

De DKT Eduline koptelefoons zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende geluidskwaliteit. Daarnaast zijn ze ook comfortabel om te dragen, waardoor leerlingen zonder problemen langere tijd naar muziek of audio kunnen luisteren.

In tegenstelling tot in-ear koptelefoons, zijn de DKT Eduline on-ear koptelefoons ideaal voor gebruik in de klas. Leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun koptelefoon en hierdoor wordt voorkomen dat er verstoringen ontstaan door kapotte koptelefoons. De koptelefoons zijn bovendien zeer duurzaam en kunnen tegen een stootje, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor scholen die op zoek zijn naar koptelefoons die lang meegaan.

Als je op zoek bent naar een voordelige oplossing voor on-ear koptelefoons voor in de schoolklas, dan biedt de DKT Eduline lijn van koptelefoons alles wat je nodig hebt. Bij de Koptelefoon kun je deze koptelefoons kopen tegen de laagste prijzen en met de garantie van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien worden deze koptelefoons geleverd met een handige bewaardoos, zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd.