Geluidsafschermers voor de schooklas

Geen prikkels van buitenaf waardoor de prestatie beter wordt.

vanaf € 19,50

DKT Combi Geluidsafschermer / Koptelefoon

DUURZAME KEUZE

vanaf € 9,99

Geluidsafschermer Kind Groen kleinere hoofdjes v.a. ca. 5-6 jaarvanaf € 9,99

Geluidsafschermer Kind Blauw kleinere hoofdjes v.a. ca. groep 5

 

vanaf € 9,99

Geluidsafschermer Kind Rood kleinere hoofdjes v.a. ca. groep 5

 

vanaf € 9,99

Geluidsafschermer Kind Comfort Blauw/Oranjevanaf € 11,95

DKT Geluidsafschermer Basic, volwassenen en kinderen vanaf ca 8 jaarvanaf € 10,95

Geluidsafschermer Extra Kind BlauwOranjevanaf € 8,75

DKT Geluidsafschermer Budget Blauw volwassenen en kinderen vanaf ca 6 jaarvanaf € 9,75

DKT Herriefoon volwassenen en kinderen vanaf ca 6 jaarGeluidsafschermer met verstelbare hoofdband, volwassenen en kinderen vanaf ca 6 jaar

Klas(se)aanbieding

10 stuks DKT Geluidsafschermers met verstelbare hoofdband, volwassenen en kinderen vanaf ca 6 jaarGeluidsafschermer voor (grote) HONDENGeluidsafschermer / Oorkap Kind tot ca. 6 jaar Blauw


Geluidsafschermer / Oorkap Kind tot ca. 6 jaar RozeGeluidsafschermer / Oorkap Kind tot ca. 6 jaar Geel
Geluidsoverlast is een veel voorkomend probleem in de klas. Dit kan een negatief effect hebben op de concentratie en prestaties van leerlingen. Een oplossing hiervoor is het gebruik van geluidsafschermers. Deze verminderen omgevingsgeluiden, waardoor de leerlingen minder last hebben van afleiding en zich beter kunnen concentreren. Sinds 2005 produceert DKT geluiddempende koptelefoons speciaal voor onderwijstoepassingen. Met ons eigen merk DKT Eduline hebben wij een topproduct ontwikkeld.

Onze geluidsafschermers, ook wel oorkappen of herriefoons genoemd, zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de klas, thuis, of bij evenementen. Ze zijn verstelbaar in grootte en bieden voldoende afscherming voor veilig en doeltreffend gebruik. Onze geluidsafschermers zijn bijzonder geschikt voor het maken van huiswerk in stilte. Bovendien zijn er diverse opvouwbare modellen beschikbaar, wat ze handig maakt om mee te nemen.

U kunt op vertrouwde wijze bij De Koptelefoon terecht voor de aanschaf van hoogwaardige geluidsafschermers van het merk DKT Eduline. Wij bieden bovendien een laagste prijs garantie, zodat u altijd verzekerd bent van de beste deal. Verbeter de leerprestaties van uw leerlingen met onze geluidsafschermers van DKT Eduline!


    "Er gaat een wereld voor u dicht"

Het komt steeds vaker voor dat kinderen een koptelefoon in de klas dragen. Eentje die geluiden van buitenaf tegen houdt en waar geen muziek in te horen is. De kinderen kunnen zo beter geconcentreerd werken in de klas en zijn minder afgeleid. Onderzoek wijst uit dat het gebruik van deze geluidsafschermers de prestaties ten goede komt.

kenniscentrum letselpreventie VeiligheidNL:

"Zorg dat je altijd gehoorbeschermers bij je hebt als je je kind meeneemt naar een concert, festival of andere evenement. "Zélfs in een café zou je je kinderen al moeten beschermen voor harde geluiden."