Volle dozenkorting

DKT In-Ear hoofdtelefoon met handig duurzaam opbergetui

DKT Eduline
DKT-IE917S
8718868377074
vanaf € 6,80
    Levertijd:1-2 werkdagen
Koop
  • Beschrijving

DUURZAME KEUZE


Ontdek de DKT-IE917S In-Ear Hoofdtelefoon: Jouw Duurzame Klasgenoot!

Ben je op zoek naar een in-ear hoofdtelefoon die niet alleen geweldig klinkt, maar ook vriendelijk is voor zowel het milieu als je oren? Zoek niet verder! De DKT-IE917S is jouw ultieme metgezel voor elke dag, en hij heeft alles in huis om je muzikale reis te verbeteren.

Belangrijkste Kenmerken:

Duurzaam etui: De DKT-IE917S wordt geleverd met een handig, duurzaam opbergetui dat niet alleen je hoofdtelefoon beschermt, maar ook het milieu respecteert. Zo kun je je muzikale metgezel met een gerust hart meenemen in je schooltas of rugzak.

  • Aanpasbare Pasvorm: Dankzij de inbegrepen siliconen oordopjes in drie maten, biedt de DKT-IE917S een comfortabele pasvorm voor iedereen, of je nu groot of klein bent. Geniet van urenlang luisterplezier zonder ongemak.
  • Knaagbestendige Kabel: Onze in-ears zijn uitgerust met een stevige kabel die bestand is tegen kinderhanden en -tanden.
  • Oorbescherming met Volumebegrenzing: Met de ingebouwde volumebegrenzing op 85dB hoef je je geen zorgen te maken over gehoorschade, zelfs niet tijdens lange luistersessies.
  • Uitstekende Geluidskwaliteit: Natuurlijk biedt de DKT-IE917S een geweldige geluidskwaliteit met helderheid en precisie.
  • Milieuvriendelijk Ontwerp: We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken bij de productie van de DKT-IE917S, waardoor je niet alleen kunt genieten van de geweldige kwaliteit maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Upgrade vandaag nog jouw muzikale ervaring met de DKT-IE917S In-Ear Hoofdtelefoon en maak een bewuste keuze voor zowel kwaliteit als duurzaamheid. Bestel de jouwe nu en draag bij aan een groenere toekomst, terwijl je geniet van het geluid!

Past gemakkelijk in de tas naar school. De siliconen oordopjes zorgen voor een goede pasvorm, voor kinderen en volwassenen.

Past bijna altijd


De meegeleverde siliconen oordopjes in 3 maten maken een comfortabele pasvorm van groot tot klein.

Knagen

De in-ears zijn verbonden met een stevige kabel met een knaagvriendelijke kabel.

Bescherming

Om de oren te beschermen bieden de speakers een volumebegrenzing  bij 85dB.

Geluid

als vanzelfsprekend bieden de in-ears een goede geluidskwaliteit.

Opbergen

in de handige opbergetui kan de in-ear set met een gerust hart in de schooltas meegenomen worden.

Onderwijstopper