vanaf € 16,58

DKT Eduline Flexifoon verstelbaar Blauw

 

vanaf € 16,58

DKT Eduline Flexifoon verstelbaar Blauw/Oranje

 

vanaf € 16,58

DKT Eduline Flexifoon verstelbaar Rood

 

verwacht 8 aug 2024

DKT Eduline Flexifoon Bluetooth blauw/groen

vanaf € 12,39

DKT Education hoofdtelefoon afneembaar snoer


Vanaf € 3,35

DKT Lichtgewicht hoofdtelefoon blauw

Vanaf € 3,35

DKT Lichtgewicht hoofdtelefoon Groen DUURZAAM

vanaf € 3,35

DKT Lichtgewicht hoofdtelefoon zwart

vanaf € 3,89

DKT Lichtgewicht Nekbandtelefoon zwartvanaf € 9,23

DKT Skooli Hoofdtelefoon blauw opvouwbaar met zachte oorschelpen.

Vanaf € 9,23

DKT Skooli Hoofdtelefoon Rood opvouwbaar met zachte oorschelpen.

Vanaf € 9,23

DKT Skooli Hoofdtelefoon Zwart opvouwbaar met zachte oorschelpen.Op zoek naar hoogwaardige on-ear koptelefoons? Dan zijn de DKT on-ear koptelefoons misschien wel precies wat je zoekt. Deze koptelefoons bieden een uitstekende geluidskwaliteit en zijn ontworpen om comfortabel op je oren te rusten, zonder dat ze volledig je oren bedekken.

De DKT on-ear koptelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je altijd een model kunt vinden dat bij je past. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik, of je nu op kantoor werkt, in de bibliotheek studeert of onderweg bent naar je volgende bestemming.

Een van de grootste voordelen van de DKT on-ear koptelefoons is hun uitstekende geluidskwaliteit. Of je nu naar je favoriete muziek luistert of een belangrijk telefoongesprek voert, je zult versteld staan van de helderheid en kwaliteit van het geluid dat deze koptelefoons bieden.

De DKT on-ear koptelefoons zijn ook ontworpen met comfort in gedachten. Ze zijn licht van gewicht en zitten comfortabel op je oren, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder dat je last krijgt van pijnlijke oren of hoofdpijn.

Wat de DKT on-ear koptelefoons echt onderscheidt van andere koptelefoons op de markt, is hun duurzaamheid en stevigheid. Deze koptelefoons zijn gebouwd om lang mee te gaan en kunnen gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige on-ear koptelefoons die een uitstekende geluidskwaliteit bieden en ook nog eens comfortabel zijn om te dragen, dan zijn de DKT on-ear koptelefoons zeker het overwegen waard. Met hun stijlvolle ontwerp en uitstekende functionaliteit bieden deze koptelefoons alles wat je nodig.

U koopt op vertrouwde wijze bij de Koptelefoon samen met de

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 hoge kwaliteit producten van het merk DKT Eduline.On ear koptelefoons zijn bijzonder goed geschikt voor gebruik binnen het onderwijs. In de schoolklas zijn deze hoofdtelefoons veelal gebruikt bij de Computer, Chromebook, Tablet en of Laptop. Ze zijn eenvoudig op te bergen. Zeker de opvouwbare hoofdtelefoons.