Volle dozenkorting

DKT Eduline Flexifoon Bluetooth blauw/groen

DKT-KT103BTBG
verwacht 8 aug 2024
    Levertijd:1-2 werkdagen
Koop
  • Beschrijving
  • Meer

Wij verwachten deze rond april/mei voorradig te hebben in onze magazijnen.

DKT Bluetooth Flexifoon: Ultieme Geluidservaring!

Maak kennis met de Bluetooth Flexifoon die niet alleen ongelooflijk geluid levert, maar ook is ontworpen met het oog op duurzaamheid, comfort en veiligheid voor kinderen.

Met een robuuste Ф40 mm aandrijfeenheid biedt deze flexifoon een meeslepende geluidservaring die de verbeelding van je kind zal prikkelen. Van diepe bassen tot kristalheldere hoge tonen, elk detail komt tot leven met helderheid en precisie. Het is geluidsgenot op maat gemaakt voor avontuurlijke kinderen!

Dankzij de geavanceerde Bluetooth-technologie van JL-chipsets kunnen kinderen vrij bewegen zonder gedoe met draden. Met een indrukwekkende ontvangerafstand van ≤ 10 meter kunnen ze genieten van hun favoriete muziek terwijl ze zich vrijelijk door de ruimte bewegen.

Maar dat is niet alles - we hebben ook gedacht aan het comfort en gemak van je kind. Met een Li-ionbatterij van 300mAh kunnen ze tot wel 8 uur lang non-stop luisteren voordat ze moeten opladen. En met een snelle oplaadtijd van slechts 2~2,2 uur, kunnen ze snel weer terug naar hun avonturen.

De Bluetooth Flexifoon wordt geleverd met een handige mini-USB-oplaadkabel van 40 cm, zodat je kind altijd klaar is om op te laden, waar ze ook zijn. En met het vrijwel onverwoestbare "EVA-materiaal" zijn ze bestand tegen de uitdagingen van het dagelijks leven, of het nu in de klas, thuis of onderweg is.

Belangrijk om te weten: deze hoofdtelefoon is ontworpen met de veiligheid van kinderoren in gedachten. Met een maximaal volume van 85 dB en een geluidsisolatie van ongeveer 12 dB, worden hun oren beschermd tegen te harde geluiden, terwijl ze toch kunnen genieten van hun favoriete muziek.

Kies voor de Bluetooth Flexifoon en geef je kind de ultieme geluidservaring die past bij hun energieke levensstijl. Bestel vandaag nog en laat ze hun muziek tot leven brengen als nooit tevoren!

Als achtergrondinformatie: Het verschil in geluidsniveau tussen volwassenen en kinderen is aanzienlijk, met een lagere begrenzing voor kinderen om hun gevoelige oren te beschermen. Met de Bluetooth Flexifoon hoeft u zich geen zorgen te maken, want we hebben hun veiligheid in gedachten gehouden bij het ontwerpen van deze fantastische hoofdtelefoon.

Koptelefoon
Aandrijfeenheid: Ф40 mm
Impedantie: 32Ω
Frequentierespons: 20-20.000 Hz
Gevoeligheid: 97 ± 3 dB
Maximaal ingangsvermogen: 60 mW
USB-kabel (CM): 40 cm

Leverancier van Bluetooth-chipsets: JL
- Voeding: Li-ionbatterij 300mAh
- Ontvangerafstand: ≤ 10 meter
- Oplaadtijd: 2~2,2 uur
- Speelduur: 8 uur
- Stand-bytijd: 160 uur
 
Accessoires
- Mini-USB-oplaadkabel: Ja
      o Type (mini-USB?): Micro-USB
      o Kabellengte: 40cm