Volle dozenkorting

Geluidsafschermer Extra Kind BlauwOranje

DKT Eduline
DKT-GAFS09BO
8718868377821
vanaf € 10,95
    Levertijd:1-2 werkdagen
Koop
  • BeschrijvingOp zoek naar een kwalitatieve geluidsafschermer die speciaal ontworpen is voor kinderen en jongvolwassenen? Maak kennis met de DKT Eduline Geluidsafschermer kind extra, DKT-GAFS09!

Deze geluidsafschermer is kleiner dan andere modellen en daardoor perfect geschikt voor de kleinere hoofden van kinderen. Voorkom dat jouw kinderen tijdens hun werk afgeleid worden door omgevingsgeluiden met deze topkwaliteit geluidsafschermer.

De DKT Eduline Geluidsafschermer kind extra is uitgerust met zachte vulling en een verstelbare hoofdband, waardoor het dragen van de afschermer een comfortabele ervaring wordt voor jouw kind. De flinke ruimte in de schelpen zorgt ervoor dat de oren kunnen blijven "ademen", terwijl zweet wordt tegengegaan.

Deze geluidsafschermer is gemaakt voor duurzaam en betrouwbaar gebruik en is voorzien van keurmerken zoals CE en EN352-1. Met een geluidsreductie SNR van 24dB ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en optimale bescherming van het gehoor van jouw kind.

Kies voor de DKT Eduline Geluidsafschermer kind extra, DKT-GAFS09 en geef jouw kinderen de bescherming die zij verdienen!

Deze geluidsafschermer is getest conform de Europese veiligheidsnormen voor gehoorbescherming.


 
 


 

Gerelateerde Producten