Volle dozenkorting

Geluidsafschermer Kind Blauw kleinere hoofdjes v.a. ca. groep 5

DKT Eduline
DKT-GAFS07B
8718868377203
vanaf € 10,00
    Levertijd:1-2 werkdagen
Koop
  • Beschrijving

 

De DKT-GAFS07 geluidsafschermer is een uitstekende keuze om de oren van kinderen te beschermen en hen te helpen zich beter te concentreren in de schoolklas of bij het maken van huiswerk. Dit specifieke model is ontworpen met de behoeften van kinderen en jongvolwassenen in gedachten.

De geluidsafschermer is kleiner dan andere modellen, waardoor deze goed aansluit op kleinere hoofden en oren. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm, waardoor de geluidsafschermer niet ongemakkelijk of storend zal zijn tijdens het dragen.

De oorkussens zijn voorzien van zachte vulling, waardoor ze comfortabel op de oren rusten. Dit draagt bij aan het comfort en maakt langdurig gebruik mogelijk zonder irritatie. Bovendien is de hoofdband verstelbaar, zodat de geluidsafschermer perfect kan worden aangepast aan de individuele behoeften en hoofdgrootte van het kind.

De ruimte in de schelpen van de geluidsafschermer zorgt ervoor dat de oren kunnen blijven ademen, waardoor zweten wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk tijdens intensieve concentratiesessies in de klas of tijdens het maken van huiswerk, waarbij het kind zich comfortabel moet voelen en niet afgeleid mag worden door ongemak.

Met een geluidsreductie van SNR 26dB biedt de DKT-GAFS07 geluidsafschermer uitstekende bescherming tegen schadelijk geluid. Dit betekent dat omgevingsgeluiden op een effectieve manier worden verminderd, waardoor de concentratie van het kind wordt verbeterd. Het helpt hen om zich te kunnen richten op hun taken en lessen, zonder afgeleid te worden door storende geluiden in de omgeving.

Deze geluidsafschermer is getest conform de Europese veiligheidsnormen voor gehoorbescherming.

Door de oren van uw kinderen te beschermen met deze comfortabele en betrouwbare geluidsafschermer, kunnen ze zich beter concentreren in de schoolklas of bij het maken van huiswerk. Het helpt hen om storende geluiden te verminderen en een rustige omgeving te creëren waarin ze optimaal kunnen leren en werken.

 
 


 

Gerelateerde Producten