Volle dozenkorting

DKT Geluidsafschermer Budget Blauw volwassenen en kinderen vanaf ca 6 jaar

DKT Eduline
DKT-GAFS10B
8718868377838
vanaf € 9,23
    Levertijd:1-2 werkdagen
Koop
  • BeschrijvingIntroduceer uw kinderen aan de betaalbare en effectieve geluidsbescherming met deze budgetvriendelijke geluidsafschermer. Speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat kinderen tijdens hun werk niet worden afgeleid, biedt deze geluidsafschermer een goede demping van geluid en zorgt ervoor dat de leerlingen nog steeds goed bereikbaar zijn.

De geluidsafschermer is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf groep 6-7, waardoor het een veelzijdige optie is voor gebruik in lawaaiige omgevingen.

Met een geluidsreductie van SNR 29dB biedt deze geluidsafschermer een effectieve bescherming tegen schadelijk geluid, waardoor de concentratie van uw kinderen wordt bevorderd.

De oorkussens zijn voorzien van zachte vulling, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm op de oren van uw kinderen. De verstelbare plastic hoofdband biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om de geluidsafschermer aan te passen aan de individuele behoeften en hoofdgrootte van uw kinderen.

Deze geluidsafschermer is getest conform de Europese veiligheidsnormen voor gehoorbescherming.

Kortom, met deze betaalbare geluidsafschermer kunnen uw kinderen ongestoord werken en zich concentreren, zelfs in lawaaiige omgevingen. Het biedt een goede geluidsdemping en een comfortabele pasvorm, zodat uw kinderen zich kunnen richten op hun taken zonder afgeleid te worden. 
 


 

Gerelateerde Producten