Privacy

  • Beschrijving

Privacy

Wij werken conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Privacy

Aangezien uw privacy belangrijk voor ons is, heeft De Koptelefoon  deze privacy-webpagina ontworpen, zodat u beter begrijpt hoe uw persoonlijke informatie op De Koptelefoon.nl gebruikt wordt. Lees deze pagina zorgvuldig door en neem contact met ons op via Info@DeKoptelefoon.nl wanneer u vragen of problemen heeft.

Registratie

In bepaalde gevallen kan De Koptelefoon u vragen zich te registreren en persoonlijke informatie te geven zoals uw naam, adres en andere registratie-informatie, bijvoorbeeld wanneer u producten koopt in de De Koptelefoon webshop of op een pagina inlogt waarvoor autorisatie vereist is. De Koptelefoon kan ook financiële informatie verzamelen om producten en diensten die u on line gekocht of verkocht heeft, te verwerken.

De Koptelefoon gebruikt deze informatie om u te helpen diensten of informatie snel te vinden op dekoptelefoon.nl, zodat wij website-inhoud kunnen creëren die het relevantst voor u is, en u van onze producten, speciale aanbiedingen, informatie en andere diensten op de hoogte kunnen houden.

Besluit u zich niet te registreren en deze informatie niet te geven, dan kunt u een groot deel van de site De Koptelefoon.nl toch nog gebruiken. U heeft echter geen toegang tot gebieden die registratie vereisen.

De Koptelefoon's lijst met geregistreerde gebruikers wordt NIET ter beschikking gesteld aan organisaties en/of derden. Uw registratie gegevens worden beveiligd en opgeslagen voor gebruik op de website van De Koptelefoon.

Veiligheid

Uw persoonlijke registratie en gebruikers gegevens (bestellingen, berichten etc.) wordt door De Koptelefoon opgeslagen en optimaal beveiligd in De Koptelefoon's database. Deze database is alleen toegankelijk voor De Koptelefoon en en niet voor derden. De Koptelefoon gebruikt deze gegevens strict om uw informatie te kunnen verwerken.

Dank u voor uw belangstelling in De Koptelefoon en onze producten.