DKT Elastische wegwerp Hygienehoesjes/hoofdtelefoon cover hoes 7cm | 100 stuks | Blauw | universeel

DKT Eduline
DKT-HH0007B
8718868377166
€ 19,95
    Levertijd:1-2 werkdagen
Koop
  • Beschrijving


Elastische universele wegwerp hoofdtelefoon / koptelefoon cover / hoes koptelefoon / hoes koptelefoon over ear / hoes headset / Hygienehoesjes

Een koptelefoonhoesje voorkomt overdracht van haren, oorsmeer, bacteriën of virussen, die een kruisinfectie kunnen veroorzaken. Om het gevaar van kruisinfecties te voorkomen leveren wij disposable hoofdtelefoonhoesjes.Het dunne materiaal van de hoesjes zorgt voor een goede geluidspassage van de muziek maar houdt het lawaai weg van de oren.Het gebruik van een hoesje voorkomt nesteling van micro-organismen in de koptelefoon.Toepasbaar op alle gangbare maten koptelefoons.Biedt bescherming tegen verspreiding van luizen, bacteriën en virussen of andere door contact overdraagbare ziekten.De elasticiteit van het hoesje voorkomt direct contact met het oor.Snel en makkelijk te vervangen.Tijdsbesparing en een langere levensduur van een koptelefoon.Een must in de zorg, en geen overbodige luxe voor bedrijven en scholen. De koptelefoon kapjes zijn makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.
Gelet op de hygiëne in dit tijdperk is het goed je hoofdtelefoon of koptelefoon te beschermen. Deze zwarte universele elastische wegwerp koptelefoon covers (hoesjes) zijn vervaardigd uit non-woven materiaal. De hoes is duurzaam en stevig en beschermt tegen stof, vuil, bacteriën en tegen elektrische schokken.De hoesjes of covers zijn geschikt voor de meeste koptelefoons met 3-7 cm oorkussens.In de verpakking:
  • 100 stuks

Let op! Wees er zeker van dat u de juiste maat besteld. Dit betreft een hygiëneproduct. Geopende verpakkingen kunnen niet geretourneerd worden.